Om

Välkommen till en blogg om företagande, entreprenörskap, organisation, ledarskap och finansiering. Dessutom otroligt mycket mer…

För många företagare är det helt ”livsnödvändigt” att få tillgång till ”How-to-guider”. Det gäller inte minst småföretagare och med tanke på att det är över 800 000 enmansföretag i Sverige är behovet stort. Utöver guider bjuder vi på intressanta fördjupningar om företag, företagare och företagsamhet. Detta utifrån att vi själva är företagare och entreprenörer.

Jennifer

En arbetsmyra som efter 12 år i Skara valde ”livet på landet”. Jobbar inom turistnäringen med eget B&B och ett stort utbud av upplevelser och aktiviteter mot turistnäringen. Skriver främst om hur det är att vara företagare på landsbygden kontra storstan. Gör även en hel del guider som vänder sig till småföretagare.

Adam

Har bott i Skara i hela sitt liv och kommer enligt honom själv ”aldrig flytta från Västkusten”. Är civilekonom och har stort intresse för logistik och organisation. Skriver främst om hur småföretag kan växa genom att hitta strukturella lösningar och kommenterar gärna regeringens budget och andra politiska beslut.